10 de juliol de 2014

Postres sense culpa: pastissos crudi-vegans

Al taller de postres saludables que van fer el dia 27 de juny a Aliments Rovira, l'Emma i la Montserrat ens van ensenyar a fer postres crudi-veganes. 
A l'entrar ens vam trobar una part de la botiga convertida en aula, tot ho tenien apunt, es notava l'experiencia i el bon gust de les professores.  Ens van lliurar uns dossiers amb les receptes il.lustrades amb imatges i moltes indicacions sobre les propietats dels aliments que s'utilitzarien. 

Senzills de preparar, sense gluten, sense llet, sense ous sense sucre i super-nutritius. Els pastissos, elaborats amb "superaliments" que donen energia i vitalitat tant al cos com a la ment formen part d'un nou concepte d'alimentació: Alimentació Raw

Aquest taller volia ver-nos canviar el nostre concepte de postres i em sembla que ho van aconseguir.
Vaig provar de fer-ne un, va quedar boníssim i ja n'he fet un altre que a més de bo ha quedat  més ben presentat 


primer pastís
                          segon pastís  

Trobareu les receptes aquí    continuarà...